Skip to main content

Hallo vakbekwame docent

Jij bent een kei in je vak. Je haalt het beste uit je leerlingen en het beste uit jezelf.

Wil jij meer? Wil jij tot in detail achterhalen hoe het mogelijk is dat 1 op de 9 mensen in Nederland functioneel analfabeet is? Wil jij weten wat een leerling echt bedoelt als ze naar een docent toegaat en zegt: ‘Doet u voor mij maar geen moeite, al zo veel leraren hebben tevergeefs geprobeerd me te leren spellen.’

Wil jij samen met je collega’s van Rijn IJssel je werkwijze bezien door de bril van reclamemakers, copywriters en speechschrijvers?

Pas de inzichten van Noam Chomsky, George Lakoff en Doug Stevenson toe en analyseer tot in de diepte je lessen op Rijn IJssel.

Samen werken aan beter onderwijs

Hoe maken we de masterclass zo sprankelend mogelijk? Dat ligt voor een deel in jouw handen.

  • Start nu direct.
  • Weet dat je 10 procent van je vaardigheden leert tijdens een training of een les, dat je 20 procent leert door samenwerken met en feedback van collega’s en dat je 70 procent leert door je werk te doen. Wat levert die rekensom op? Maak nu de Rijn IJssel Aanvangsquiz en praat, mail en WhatsApp daarna met je collega’s en klaag, roddel en praat over de bizarre vragen over Robert Cialdini en Jef Staes.
  • Weet dat gemiddeld bij hoger opgeleiden 45 procent van de deelnemers tevreden is over bedrijfsuitjes en trainingsactiviteiten (CBS/TNO). Is het percentage bij de masterclasses hoger?

Het rendement van de masterclass is voor een groot deel afhankelijk van jouw input. Hieronder staat de Rijn IJssel voorbereidingsquiz. Let op: dit is een quiz, niet een enquête. Het is mogelijk om foute antwoorden te geven. En goede. Wat je ook antwoordt, de informatie is belangrijk om het rendement van de masterclass te verhogen. In die zin zijn alle antwoorden goed.

Verzoek

Wil je de vragen beantwoorden voorafgaand aan de masterclass? De quiz neemt slechts 10 minuten van je tijd in beslag. Bij voorbaat dank voor je deelname aan de quiz.

Rijn IJssel aanvangsquiz

Tijd voor de quiz. Vul je naam en e-mailadres in en start de quiz. Je bepaalt zelf het tempo waarin je de vragen beantwoordt. Er is geen tijdslimiet. Zit er een addertje onder het gras? Nee hoor, zoek vooral niets achter de vragen…

Je moet een tekst opgeven.
Je moet een e-mailadres opgeven.