Skip to main content
 

Freerk Teunissen

Overtuigender schrijven
Met meer nieuwsgierigheid interviewen
Effectiever feedback geven

 

Verhalen met impact

Masterclass social media, storytelling, journalistieke creativiteit

 

De Schrijfcarrousel

Peer feedback die het beste uit mensen naar boven haalt.

 

Schrijven

Lezingen, workshops en training over beter schrijven

Trainen

Van webteksten schrijven tot creatief schrijven, van effectievere beleidsteksten tot essentiële kennis over de structuur van taal. Freerk is schrijftrainer in hart en nieren. Met hoge evaluatiescores van deelnemers (gemiddeld 8,6 bij de Hogeschool Utrecht).

Schrijven

Boeken, artikelen en essays. Waarom schrijft Freerk ze? Omdat hij dat leuk vindt, vanwege het geld of omdat lezers ze waarderen? Kies uw antwoord. ‘Diepgaand en origineel’ schreef vakblad De Journalist over ‘Wat is nieuws?’ dat verscheen bij uitgeverij Boom.

Trainers trainen

Beter onderwijs. Daaraan levert Freerk zijn bijdrage. Hij geeft lezingen over zijn vak, ontwikkelt samen met docenten en trainers nieuwe lesmethoden en geeft individuele begeleiding en training. Met hoge evaluatiescores van deelnemers (gemiddeld 9,5 bij het Nova College).

Schakel Bureau Teunissen in en ervaar de gecombineerde kracht van praktijkerichte didactiek en gemotiveerd leren

Teunissen koppelt in zijn boek 'Wat is nieuws?' praktijkervaring aan onderzoek. Dat geeft meer diepte dan wetenschappelijke werken. Hij beschrijft de journalistiek van binnenuit. Een must voor journalisten.

Frans Oremus, De Journalist

Freerk heeft mij onlangs geïntroduceerd in de wondere wereld van het framen. Ik ben er een paar dagen ondersteboven van geweest. Wat een inzichten! Wat een helderheid! Zo werkt het dus! Ik realiseerde me ook meteen dat "framing" een echt vak is dat tijd en oefening kost om je meester te maken. Ik ga graag verder bij Freerk in de leer - het effect op mijn sindsdien geschreven stukken is direct merkbaar.

Claire Boonstra, oprichter œ Operation Education

Hoe hij het altijd weer doet begrijp ik niet helemaal, maar ieder gesprek met Freerk levert nieuwe ideeën op. Hoe we beter kunnen toetsen, welke gadgets we op de site kunnen zetten, op welke manier we cursisten beter bij de les houden, etc. etc. Zijn enthousiasme inspireert. Daarnaast is Freerk ook gedegen, analytisch en kritisch. In zijn aanpak zorgt Freerk voor een verfrissend element. Daar herken je nou een goede docent en collega in het vak aan.

Inge Blauw, Hogeschool Utrecht